Un Sabat mai aproape de cer

      Comments Off on Un Sabat mai aproape de cer

Sabatul din 11 februarie a avut o importanţă deosebită pentru Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Cuvin.

Deşi afară a fost foarte frig, înăuntru a fost o atmosferă de sărbătoare. Biserica a devenit neîncăpătoare, fiind plină de invitaţi şi rude ale celor şapte persoane, dintre care şase tineri, care au luat decizia de a-şi preda viaţa lui Dumnezeu.

Loriana, Giulia, Mădălina, Hadasa, Laurenţiu, Iulian şi Vasile  au răspuns chemării Lui şi au păşit în apa botezului.  Acesta a fost oficiat de către pastorul Marcel Ţărmure, dar la eveniment au mai participat şi Paul Balaban şi Lucian Mercea, pastorul bisericii.

Programul a fost unul special, presărat cu poezii şi cântări intonate de către corul de tineri al bisericii şi grupul Şael. În mijlocul nostru au fost şi colegii Lorianei de la Liceul Baptist din Arad, care au interpretat două piese de laudă la adresa  lui Dumnezeu.

Sărbătoarea  a continuat şi în programul de după-masă. Un grup de elevi şi foşti elevi ai prof. Cristina Cameniţă, de la Liceul de Artă “Sabin Drăgoi” din Arad,  a încălzit inimile celor prezenţi, slăvindu-L şi lăudându-L pe Dumnezeu prin cântările lor.

La sfârşitul programului, tinerii au avut parte de o masă festivă.

Ramona Andraș

Comentarii