Evanghelizare – Liviu Roman

      Comments Off on Evanghelizare – Liviu Roman

În perioada 06-08 aprilie Biserica Adventistă din Cuvin a fost gazda unor prezentări biblice cu caracter evanghelistic. Invitat spre a susține aceste prelegeri a fost pastorul Liviu Roman care a creat o atmosferă caldă dar și fermă cu privire la relația noastră cu Dumnezeu și modul de a ne raporta la El.

Subiectul primei seri ne-a convins de faptul că ne găsim la finalul istoriei pământului, lucru dovedit de profețiile biblice din Daniel și Apocalipsa, dar și de evenimentele mondiale. În seara următoare am fost purtați în  atmosfera judecății divine, judecată care conform Scripturii se desfășoară acum în ceruri și care ne responsabilizează ca indivizi la o viețuire sfântă. Ultima seară ne-a deschis perspectiva veșniciei, lucru posibil prin împlinirea făgăduințelor legate de a doua venire a lui Hristos și necesitatea pregătirii noastre într-un mod adecvat pentru acest eveniment.

La aceste momente de reflecții spirituale ne-am bucurat de prezența familiei primarului comunei Ghioroc, domnul Mircea Luca. De asemenea membrii bisericii au venit însoțiți de prieteni și invitați care au umplut seară de seară biserica. Atmosfera de închinare a fost creată și prin muzică, la acest lucru contribuind, corul, fanfara, orchestra, corul de copilași și piesele interpretate la vioară.

Un mic pas, dar care ne-a demonstrat că oamenii sunt receptivi la cuvântul Scripturii și acest lucru ne provoacă în vederea unei mai ample acțiuni pe care o plănuim pentru toamna acestui an, eveniment de o mai lungă durată și precedat de o expoziție de sănătate.

Mercea Lucian, pastor

Mai jos puteți viziona materialul filmat cât și niște poze surprinse pe parcursul acestor prezentări. 

 

 

Foto

Comentarii